Guro Majormoen sikret seieren i 2. runde på Vikedal

Den 2. runden i Rallycross Junior Cup ble kjørt i Vikedal denne helgen. Det var som ventet litt færre deltagere på Vestlandet og det ble kun kjørt en A-finale denne gangen. 11 deltagere stilte til start da Marius Karlstad måtte melde avbud sent denne uken pga motorproblemer. Det var til slutt Guro Majormoen som kunne juble for sin første seier i Rallycross Junior Cup. Hun vant foran Mathias Kveven Hamre som tok en flott andreplass. På tredje fulgte NMK Konsmo føreren Per Magne Svardal med sin 1´er Golf.

Guro kom ut som nummer tre, men tok seg først forbi Kveven Hamre før hun passerer Svardal (bilde over). Steffen Hansen fra NMK Gardermoen tok fjerdeplassen, mens Joakim Paulsen fra Fredrikstad ble nummer fem. Sist i finalen denne gangen endte Larviksjenta Helene Hvaal etter litt problemer på det våte føret. Tina Lutsi kjørte bra med sin Golf, men siden det ikke var noen B-finale ble det desverre ingen finale. Hun endte på en sjuende plass, foran Christoffer Novak.

Helena Abrahamsen som ikke fikk kjørt med sin nye bil på Gardermoen kjørte sitt første løp etter rullinga på Grenland i fjor høst. Hun kjørte bedre og bedre utover i løpet, og endte på niendplass. Hun og teamet har bygget opp en ny bil til årets sesong, en Peugeot 207 som har "den gamle" Toyota motoren i seg.

Guro Majormoen fra Drammen gikk opp i ledelsen i Rallycross Junior Cup sammenlagt.

10. plassen gikk til Sunniva Rudi fra NMK Nore & Uvdal som i likhet med Guro kjører med en Peugeot 208. Mathilde Hanserud fra Hadeland fikk problemer denne helgen og fullførte kun to omganger. Den neste runden kjøres på Dokka 24.-25. juni og før den tid har vi en VM runde på norsk jord. Allerede kommene helg reiser mange på "studietur" til VM runden på Lånkebanen i Trønderlag.

Oskar Nonstad som vant på Gardermoen er fra Steinkjær og han sto over runden i Vikedal siden han hadde 100 mil reisevei, men kan fortelle at han nå gleder seg til det neste løpet på Dokka.