Guro Majormoen tok sin andre strake på Dokka

Steffen Hansen gikk først over mål, men ble senere utelukket på teknisk etterkontroll. Dermed var det Guro Majormoen som rykket opp fra sin andreplass til seier. Hun tok dermed sin andre strake seier og leder nå mesterskapet med 89 poeng, mens Per Magne Svardal som i dag endte på en fjerdeplass i finalen har 86 poeng. Joakim Paulsen fra NMK Aremark tok sin andre pallplassering i år. Han endte på en andreplass, mens Mathias Kveven Hamre tok den siste pallplassen på Dokka.

Grunnen til at Steffen Hansen ble utelukket var at det var lettet noe i førerdøra som teamet ikke var klar over. Bilen har alltid vært slik, og skuffelsen over å miste seieren var naturlignok til stedet. Dette er ikke noe bevisst juks, men denne gangen endte det slik. Han ble plassert sist i finalen og endte derfor på en sjetteplass. Helene Hvaal har kjørt bra denne helga og kvalifiserte seg til fjerdesporet i finalen, men en ødelagt drivaksel førte til at hun måtte bryte tidlig. Dermed ble det 5. plass på Larvik jenta (bilde over).

Guro Majormoen startet fra sjettestartspor i finalen, men kjørte seg mesterlig opp i feltet. Faktisk ble Oskar Nonstad som vant det første løpet på Gardermoen slått iut av finalen på målstreken av Majormoen. De to hadde begge like mange poeng i kvalifiseringen, men Guro hadde bedre tid -dermed fikk hun kjøre A-finalen. Desverre var det ikke nok deltagere til at det ble kjørt B-finale denne gangen. 12 biler startet i løpet, og i tillegg til Nonstad (7. plass) ble det derfor ingen finale på Sebastian Dalby (8.plass), Tina Lutsi (9. plass), Christoffer Novak (10. plass), Sunniva Rudi (11. plass) og Mathilde Hanserud (12. plass) denne gangen.