Kveven Hamre, Hvaal og Svardal på pallen i 5. runde!

Mathias Kveven Hamre har nå et grep om sammelagt seieren i Rallycross Junior Cup etter 5. runde. Han ligger på andreplass i mesterskapet etter sin andre seier på rad, men når et løp skal strykes ser det veldig bra ut for unggutten fra NMK Grenland. Det er også der siste runde kjøres, og Kveven Hamre kan sikre seieren på hjemmebane. Endelig løsnet det for Larvikjenta Helene Hvaal som i fjor kjørte inn til sølv. Hun tok en andreplass på Finnskogbanen, mens Per Magne Svardal fra NMK Konsmo tok tredjeplassen.

SE POENGSTILLINGEN HER!

Svardal leder mesterskapet, men trenger en topplassering i finalerunden for å holde unna. Denne gang ble det kjørt både A og B Finale igjen. Tina Lutsi, Christoffer Novak og Sunniva Rudi var ikke i finale, men alle fullførte løpet og tok med seg poeng i sammendraget. Det tetter seg til i poengstillingen, og med et løp igjen derav et løp i årets sesong skal stykes er det på ingen måte avgjort før målflagget vaies på Grenland Motorsenter. I B-finalen ble det en startsmell der Steffen Hansen og Mathilde Hanserud kom dårligst ut. De endte på henholdsvis sjette og femteplass. Sebastien Dalby ble nr 8 i løpet, mens Helena Abrahamsen kapret 3. plass i B-finalen etter god kjøring. Hun ble dermed nr sju i løpet på Finnskogbanen.

Guro Majormoen går en runde rundt på taket med sin Peugeot 206 på Finnskogbanen.

Hun kunne ikke gjøre noe med Joakim Pauslen og Oskar Nonstad som sikret seg videre avansement til A-finalen. De to beste fra B-Finalen går opp, og som nevn over kapret Kveven Hamre, Hvaal og Svardal de tre første plassene. Det ble også en fight i A-finalen der Guro Majormoen rullet rundt med sin Peugeot 206. Hun endte derfor sist i finalen med Nonstad sikret fjerdeplassen og Paulsen til slutt ble nr fem i løpet. Neste runde kjører over en dag i Grenland lørdag den 23. spetmeber.