Ole Henry Steinsholt vant Rallycross Junior Cup 2018!

Etter en spennende sesong med 3 forskjellige rundevinnere var det til slutt Ole Henry Steinsholt som kunne juble høyest på Gardermoen. Men det var Trond Simen Larsen som var suveren i finalerunden. Han vant alle fire kvalifiseringsomganger, og finalen, men Steinsholt gjorde det han måtte, og sikret seieren gjennom sin andreplass. Tredjeplassen i løpet gikk til Mats Marthinsen fra Larvik. Steffen Hansen måtte bryte på Gardermoen, men han sikret bronse i Rallycross Junior Cup.

Sindre Biksrud som tok seg til A-finalen fra en C-finale tok andreplass i B-Finalen bak Sander Næss endte på fjerdeplass i løpet. NMK Orkla føreren ble nr 5 i A-Finalen, mens Steffen Hansen desverre ikke kom til start i finalen. Sunniva Rudi kjørte bra og var rett på fangeren til Biksrud over mål i B-finalen og endte dermed på 7. plass i løpet. Det var en meget spennende B-Finale der vi hadde med Martin Stenberg som kjørte veldig bra. Debutanten Sindre Haug kjørte også bra, og ledet en stund finalen C-Finalen der han var høyt oppe på to hjul.

Kristoffer Kalfoss gjorde en skikkelig rulling med sin Honda Civic på Gardermoen i B-Finalen

Det var også en C-Finale der Sindre Biksrud tok seg videre, og som nevnt helt opp i A-finalen der han ble nr 4. Sindre Haug tok seg også videre i sin nye Volkswagen, men var nær ved å rulle på samme sted som Kalfoss. Sindre Løland fikk girkasse problemer i Q4 og han kom ikke til start i finalen. Mathilde Hanserud som kjørte A-finale i Konsmo siste måtte ta til takke med 3. plass i B-finalen. Marius Myhrer Svendsen ble nr 4 og Magnus Ransedokken fikk tekniske problemer og måtte bryte.

Kristine Udnæseth kjørte en god Q4, men tok seg ikke til finalen i debut-løpet.

Fair Race Stipendet på 100.000 kroner ble delt ut til Markus Bakken fra Vikersund. Det var en verdig vinner som gjennom sesongen har blitt stemt frem av sine konkurrenter i Rallycross Junior Cup. Det var utrolig overaskende og jeg har nesten ikke ord, uttalte en strålende fornøyd Bakken. Disse pengene kommer godt med til neste sesong, jeg skal helt klart satse videre i denne cupen fortalte han etter løpet på Gardermoen.