Treningssamling på Gardermoen 11.-12. juli

YTTERLIGERE INFO KOMMER TIRSDAG 30. JUNI (FØR PÅMELDING ÅPNER)!

I en spesiell sesong prøver vi å lage aktiviteter for våre delagere i Rallycross Junior Cup. Tidligere i år kjørte vi et Kick Off på Gardermoen under strenge restriksjoner (da var det 50 pesoner). Det ble da kjørt et enkelt sprintløp på tid som ble vunnet av Kristoffer Kalfoss foran Benjamin Tveit Halvorsen og Mathilde Hanserud.

Treningssamling med flere klasser!

Nå har vi mulighet til å samles 200 personer, og i den anledning inviterer vi alle Rallycross klasser, samt Crosskart til treningssamling på Gardermoen Motorpark 11.-12. juli (!) Påmelding åpner tirsdag 30. juni kl 18.00 og vi har satt max antallet på 70 deltagere. Det er bindene påmelding (kvittering betaling = registrerer påmelding).

Hver av førerne får kun med seg 2 ekstra personer i teamet. 

Deltagere i Rallycross Junior Cup kan oppnevne funksjonærer i tillegg, og disse regnes ikke med i antall personer på området (men må hjelpe til, og får oppgaver i løpet av helga).

Åpen kiosk ved banen (NMK Gardermoen).

Det vil også bli et veldig enkelt sprintløp med tidtaking begge dager, en konkurranse på tid (3 runder, inkludert en gang i alternativsporet). Vi kjører Livestream fra helga, mere detaljer og tidpunkt kommer tirsdag.

Pris for å være med på samlingen er 1000,- (for begge dager).

Mulighet for Rallycross Junior Cup førere å kjøre en dag for 700,- (vi vet noen kan kun en dag)

Depoet åpner fredag 10. juli kl 18.00 (ingen strøm tilgang).

Kjøring fra kl 10.00 begge dager klassevis hver time. Teknisk fra kl 09.00 og utover! (Mulighet for å kjøre mye og sammeligne seg med andre konkurrenter, samt treffe igjen venner og kjente før ferien).

Innsjekk (lisenser og kvittering på betaling sendes på mail).

Prøve bilcross bil / event på tid kl 18.00

Hvis noen ønsker å kjøre bilcross bil på tid, en konkurranse mot andre team medlemmer (foreldre, mekanikkere eller andre, så vil vi prøve å få til dette). Pris 1500,- per deltager 2 x 3 runder, dette blir fra kl 18.00 lørdag kveld. Vi tar i mot booking, begrenset plasser og førstemann til mølla (18 år aldersgrense).

Sosial grill-kveld lørdag kl 20.00

Mulighet for alle som har lyst til å være med på grilling, langbord på startplata (dere tar med eget bord og stoler, egen mat og drikke).

PS: Husk avstandsregler utenfor familie, 1 meter (!)

Dette hadde ikke vært mulig uten våre sponsorer i Rallycross Junior Cup, vi takker Harestua Auto, Kim Steinsholt AS, Bildeler.no, Oset Høyfjellshotell og RX Evolution.

Publikum desverre ikke tillatt (!)

Kun registrerte team med riktig antall personer slipper inn i depoet (blir vakthold). Dette er myndigheters restriksjoner, for å kunne arrangere denne type samlinger. Men vi jobber mot å få til TV Sending fra begge dager.

ARRANGØR: Skaar Racing Team og NMK Gardermoen

 

Kontakt

Frode Skaar, 93869316 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / PM Facebook

Skaar Racing Team AS