Bermingrud, Biksrud og Hansen på pallen!

Denne helga har første runde i Juniorcup-RX blitt kjørt på Grenland Motorsenter. Rallycross Junior Cup kjører på NM løp i Supernasjonal og det har denne helgen vært god kjøring blant våre deltagere. Til slutt var det Marius Bermingrud som vant foran Sindre Biksrud og Steffen Hansen. De tre har vært de raskeste gjennom hele helgen, og Bermingrud vant de tre siste omgangene mens Steffen Hansen vant den første.

Sindre Biksrud hadde fire 2. tider, og var kun tideler bak Bermingrud i alle omganger som han vant. Helgens beste debutant var Mathias Kveven Hamre som endte på en flott fjerdeplass på hjemmebane. Videre fra B-finalen gikk Helene Hvaal og Karoline Breivik. Begge kjørte A-finale og Hvaal endte på femteplass, mens Breivik ble nr 6 i finalen. På tredjeplass i B-finalen endte debutanten Guro Majormoen.

Helena Abrahamsen ble nr fire i B-finalen og Sølve Østbø nr fem. Hans Emil Pedersen Doksrud brøt B-finalen og endte til slutt på en 10. plass i åpningsløpet. Øvrige som startet var Sunniva Rudi, Magnus Knutsen, Joakim Paulsen og Martin Eriksen-Wiker som ikke kjørte finale denne gangen. Se alle Juniorcup-RX deltagere på bilde nedenfor (Foto: Guro Krågsrud / Guros Motorsport bilder)

Resultater fra løpet finner dere her!

Resultater etter 4. omgang med tider her!

Oppdatert Poengstilling!

Bildegallery fra 1. runde!