Klart for 3. runde i Rallycross Junior Cup

Denne helgen er det klart for årets tredje runde i Rallycross Junior Cup på Finnskogbanen. Den første runden i Grenland ble vunnet av Marius Bermingrud, mens Helene Hvaal tok sin aller første seier i rallycross på Gardermoen Motorpark under den andre runden. Det ligger video fra begge de første rundene her på Juniorcup-RX og det vil bli laget video også fra den tredje runden på Finnskogbanen. Marius Bermingrud leder sammenlagt med 65 poeng, videre følger Steffen Hansen (54 poeng) og Helene Hvaal (53 poeng). Se komplett oversikt over resultater her.

På de to første rundene har 6 forskjellige førere vært på pallen, noe som er utrolig moro. Dette er også veldig bra av våre juniorcup-RX deltagere, alle de 14 førerne som stilte til start på Grenland var også på Gardermoen. Nå er de samme 14 førerne påmeldt på Flisa til denne tredje runden. I tillegg kommer Rebecca Aaamodt til start i sin Ford Fiesta, besøk gjerne hennes førerprofil her for å bli kjente med Rebecca.

Vi ønsker alle førerne lykke til på Finnskogbanen i helga!

Følg helgens runde på Rallycross.no fra Finnskogbanen!

 

Oppdatert fra tidligere denne uken med gode bilcross resultater:

Det har vært en pause i rallycross sesongen siden 2. NM runde på Gardermoen. Enkelte av våre deltagere har brukt sommeren til å kjøre bilcross løp, Marius Bermingrud tok i helgen en flott andreplass i landsfinalen for junior i bilcross. Løpet ble kjørt på Gol og fjorårets vinner stilte på startstreken sammen med mange harde utfordrere. Bermingrud hadde en god fight i A-finalen men måtte se seg slått av RX Lites føreren Sondre Evjen. Steffen Hansen som ligger på en andreplass i Rallycross Junior Cup har vunnet to løp i bilcross i sommer. Først vant han Frontmotor mestermøte på Gardermoen og denne helgen vant han Sommerfestivalen i Aremark (bilde over).

Bermingrud har også kjørt flere løp, det startet med en rulling tidligere i sommer, deretter ble det en seier i smådølfestvalen med en Volvo før han avsluttet med 2. plass på Gol i Norges gjeveste bilcross løp for juniorer. Det har vært mange dyktige bilcross førere til start på alle løpene i sommer og vi håper å få se flere av dem i Rallycross Junior Cup i årene som kommer. Mange av disse bilcross kjørerne er helt i starten av sin karriere. Det er imponerende å se hvordan de håndterer bilene sine i en alder fra 15 år og oppover (man kan kjøre bilcross trening fra det året man fyller 15 år).

3. runde i Rallycross Junior Cup kjøres 6.-7- august på Flisa