Mathias Kveven Hamre leder etter første dag!

Første dag er unnagjort på Finnskogbanen i øsene regnvær. NM-klassene måtte utsette sin tredjeomgang til i morgen, men Rallycross Junior Cup fikk kjørt ferdig alle tre omganger som var planlagt i dag. Den siste går søndag, samt finaler. Marius Bermingrud har satt to bestetider, men det er er Mathias Kveven Hamre som leder etter første dag. Martin Eriksen Wiker ligger på andreplass på hjemmebane med sin Honda Civic.

Bergmingrud som har en brutt (drivaksel) i tillegg til to bestetider ligger på tredje sammenlagt. Helene Hvaal ligger på fjerde totalt med to andretider og en brutt (drivaksel). Steffen Hansen har bare en tellende tid og må ha en god tid i morgen for å klare finale. Han ligger på andreplass totalt i Rallycross Junior Cup. Ellers så kan vi nevne at Guro Majormoen som kom på pallen sist runde har hatt girkassehavari i sin Peugeot. Teamet satser på å stille til start i morgen.

Majormoen har en fjerdetid fra første omgang, og deretter to brutte omganger. Hun må ha en god tid i morgen for å ha sjanse på finale. Magnus Knutsen som har hatt endel tekniske problemer i år har kjørt inn til 7. og 9. tider og kjemper om finaleplass. Løpet fortsetter søndag.

Se resultater fra løpet her!

Følg løpet live med resultater og livetider på Rallycross.no!