Marius Bermingrud tok sin andre seier for året

Vi kan med stor glede fortelle at flere av våre Juniorcup-RX deltagere har tatt store steg denne sesongen. Etter gårsdagens kjøring ledet noe overaskende Mathias Kveven Hamre som ikke har kjørt mange løpene med sin Peugeot. Han fortsatte den gode kjøringen i dag. Det samme gjorde Martin Eriksen-Wiker som lå som nummer to etter gårsdagen. Steffen Hansen måtte desverre bryte før sin B-finale og ble tauet i park fermé før finalene startet. Han lå på andreplass i sammendraget. Lederen Marius Bermingrud vant denne helgen, og han styrket ledelsen i Rallycross Junior Cup.

På seierspallen over ser dere Eriksen-Wiker, Bergmingrud og Sindre Biksrud. Sistnevnte fikk problemer med motoren under forrige runde på Gardermoen Motorpark, men med tredjeplass på Finnskogbanen klatret han opp til fjerdeplass totalt. Helene Hvaal som denne helgen hadde to andretider hadde noen problemer underveis. Hun endte til slutt opp på niendeplass. Helene klatret alikevel opp på andreplass totalt. Helena Abrahamsen kjørte sin første A-finale, og det har løsnet skikkelig for Larvikjenta som kjører bedre og bedre. 

En annen fører som denne helgen endelig fikk det til å løsne var Magnus Knutsen som har slitt med endel tekniske problemer i år. Knutsen kjørte seg inn til B-finale og var nær ved å ta seg videre til A-finalen. Men han endte på en 7. plass totalt (3. plass i B-finalen). På bilde ser vi Søve Østbø i en gul Golf, Knutsen i hvit Golf og Helena Abrahamsen i en Toytoa Corolla. Det var denne helgen en del tette flotte fighter og våre Juniorcuå-RX deltagere fikk testet seg på skikkelig griseføre lørdag (det høljet ned på hele Østlandet).

Oppdatert poengstilling / resultater etter 3. runde Rallycross Junior Cup