Guro Majormoen vant sitt første løp i Rallycross!

 

Det var et dramatisk løp i Rallycross Junior klassen da først Helena Abrahamsen hadde en voldsom rulling med sin Toyota Corolla. Deretter var det Helene Hvaal (bilde over) som rullet enda værre rundt med sin Honda Civic i 3. omgang. Marius Bermingrud rekker å bremse ned farten, men får også skader på sin bil. Han får ikke kommet til start i finalen. Når starten går i finalen er det Guro Majormoen som tar kommandoen og hun leder fra start til mål med sin Peugeot 206.

Ungjenta som kjører for NMK Kongsberg vinner sitt første rallycross løp!

Vi har vært i kontakt med Even Hvaal som er far til Helene og han kan fortelle at det står bra til med begge Larvik jentene. Helene som rulla syv ganger rundt med sin Civic var veldig lei seg rett etterpå, og Even kan fortelle at ungjenta sine først ord var "unskyld pappa". Som han forteller at det heldigvis bare er snakk om en bil, men han legger til at begge de to bilene er "skrot". Helena Abrahamsen gikk høyt i været og rulla stygt framlengs flere runder.

God sikkerhet gjør dette trygt!

Det er godt å se at sikkerheten i disse bilene er så god, og hadde det ikke vært for skikkelig sikkerhetsutstyr som HANS krage og ørelapp stol. Selv om bilene er forvridd og buret er bøyd i bilen til Helene var det kun et par blåmerker som minnet om hva de hadde væt igjennom. Abrahamsen som også er en tøffing på håndball banen har hatt tøffere smeller innen håndballen.

Sunniva Rudi ligger lenge på andreplassen i finalen, men må etterhvert bryte pga tekniske problmer. Da overtar Joakim Paulsen andreplassen mens Hans Emil Pedersen Doksrød avanserer til pallplass. Denne stillingen holder seg til mål, dermed tar Pedersen Doksrød sin første pallplass i Rallycross. Sunniva Rudi blir nummer fire, mens Mathias Kveven Hamre desverre ikke får kjørt mer enn 20 meter i sin finale. Han tar femteplassen, men Bermingrud som ikke kommer til start ender på en sjetteplass i det siste løpet for sesongen.

Helena Abrahamsen har hatt en veldig flott utvikling i år, men på Grenland gikk det ikke bra.

Vi takker alle utøvere for en flott sesong og ønsker lykke til videre!

Takk til våre sponsorer og partnere for at dere støtter oss!