Marius Bermingrud tildelt Fair Race Stipendet

Det har vært en flott sesong der totalt 15 førere har deltatt i Rallycross Junior Cup. De fleste har kjørt full sesong med 5 konkurranser, noe som i utgangspunktet er en stor prestasjon i seg selv i og med at dette er en materialsport der mye kan skje med bilene. Utøverne har vært hyggelige og greie mot hverandre. Det var denne helgen Norges Bilsportforbund sin årlige premieutdelig på Gardermoen der medaljevinnere og prisvinnere ble hyllet med heder og ære. For første gang skulle også Fair Race Stipendet deles ut etter innitativ fra vår hovedsponsor Maskin & Asfalt AS.

På bilde over ser vi årets tre medaljører, fra venstre Helene Hvaal (sølv), Marius Bermingrud (gull) og Steffen Hansen (bronse). Før sesongen bestemte juryen at at utøverne selv skulle være med å stemme frem den som fortjente denne prisen. På hver runde har utøverne gitt poeng og en jury har fulgt deltagerne gjennom 2016. Marius Bermingrud vant denne kåringen og mottok samtidig et stipend på Kroner 10.000,-

Vi tok et lagbilde under den første runden i Grenland, og disse utøverne gav oss mange gleder utover sesongen. Det første løpet ble vunnet av Marius Bermingrud og dere kan se video fra 1. runde her. Videre fulgte Helene Hvaal opp med seier og video fra 2. runde kan dere se her. Den tredje runden ble igjen vunnet av Bermingrud som tok et grep om sammenlagt seieren, se video fra Finnskogbanen her. På Dokka under den 4. runden som dere kan se her var det Martin Eriksen Wiker som vant etter mye dramtikk. Under finalerunden var Bermingrud i storslag og vant alle omganger og tok årets tredje seier, se den 5. runden.

DVD fra hele sesongen kommer til uka, bestill her (99,- + frakt) så dere får den til jul!