Flere av våre Juniorførere tar neste skritt i karrieren!

Marius Bermingrud som kjørte inn til tre seiere i fjor overlater denne bilen til Helene Hvaal. Hele fire førere tar steget opp i Supernasjonal etter å ha kjørt Rallycross Junior Cup i 2016. Det er mange som har tatt veien gjennom Junior og har fortsatt sin karriere i andre klasser. Mange har også kjørt internasjonalt og et godt eksempel på en fører som har har gått denne veien er Andreas Bakkerud. Han startet i Juniorklassen i 2008 og er nå VM stjerne i Hoonigan Racing. Bermingrud er som nevnt ikke alene om å ta steget opp fra Rallycross Junior Cup. Også Karoline Breivik, Rebecca Nilsen Aamodt og Martin Eriksen-Wiker et steg videre.

 For å lese denne saken i sin helhet må du gå til Rallycross.no!

Det at mange tar steget opp betyr ikke at vi sitter igjen med få deltagere i Rallycross Junior Cup i 2017. Det kommer minst like mange til, og vi vil pressentere disse innen kort tid her på Juniorcup-RX siden. Det viser seg at interessen for å kjøre Rallycross Junior Cup stadig blir større, og innen få år håper vi deltagerantallet vil stige ytteligere. Vi jobber fortsatt godt med planer for årets sesong, og vi håper å kunne pressentere noen spennende planer i god tid til sesongstart på Gardermoen Motorpark 6.-7. mai som skal gjøre våre utøvere godt synlige.

Karoline og Martin skal kjøre hver sin Volvo i år, med henholdsvis en S40 og C30

Rebecca Nilsen Aamodt er nå for gammel til å kjøre i Juniorklassen. Hun skal også fortsette videre i rallycross, og tar steget opp i en Super 1600 i likhet med Bermingrud. Det blir fortsatt en Ford Fiesta, men en som er endel hakk raskere. Hun skal overta bilen som broren Robert Aamodt har kjørt tidligere. Aller først er det trening og det å bli vant til bilen og giringen som er planen kan Robert fortelle Rallycross.no

Drømmer om RX2 i fremtiden.

Jeg har nettopp fått førerkort, og nå skal jeg ut i "en skikkelig racebil" som Oscar eier. Når Marius sier Oscar mener han Oscar Lund som har bygget denne bilen som har tatt hjem NM titler på rekke å rad i både Rallycross og Bakkeløp med Børre Biksrud, Trond Marthinsen og Thomas Hårberg. Bilen Bermingrud skal kjøre er en Citroën Saxo. Marius forteller Rallycross.no at han er stolt over hva han og familien har fått til og ønsker å takke alle sine sponsorer. Han ønsker samtidig alle lykke til i juniorklassen i 2017, og forteller at det har vært en flott tid.

Bermingrud skal kjøre en Saxo som får full gjennomgang, designet er allerde klart!

Informasjon fra Skaar Racing Team

Samtidig som det er flere førere som går opp i andre klasser, er det stadig flere som ønsker å kjøre Rallycross Junior Cup. Flere nye førere vil snart bli pressentert. Vi kommer til å fortsette å ha fokus på Juniorcup-RX i 2017, og vårt mål er at det skal være lettere å ta steget inn i Rallycross i fremtiden. Skaar Racing Team eier og drifter Rallycross.no, men i tillegg er vi promotor for Rallycross Junior Cup. Vi ønsker derfor tilsendt info om nye førere i Juniorcup-RX, og alle får sin egen førerprofil her.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

FØLG JUNIORCUP-RX