TV-Sending for Rallycross Junior Cup 2017

Det er med glede vi kan fortelle våre lesere, følgere og ikke minst utøvere i Rallycross Junior Cup at vi fortsetter arbeidet med Nett-TV denne sesongen. I begynnelsen av april 2016 tok Skaar Racing Team (SRT Marketing) på seg ansvaret som promotor for Rallycross Junior Cup. Med kort tid til sesongstart la vi ned enormt mye arbeid for å skaffe sponsorer til dette prosjektet. Dette førte til at vi i 2016 for første gang så vidt oss bekjent fikk gratis TV. Hverken arrangører, utøvere eller Norges Bilsportforbund har hatt kostnader med dette som er et selvfinansiert prosjekt. Vi jobber videre med å bygge et merkevare av Juniorcup-RX.

SRT Marketing er fortsatt ikke i mål for 2017, men vi har langt bedre tid samt at våre partnere i prosjektet er veldig godt fornøyd. Dermed kan vi nå fortelle at det blir TV-Sendinger på vår nettside også denne sesongen fra alle runder i Rallycross Junior Cup. Det er også viktig å fortelle at vi er veldig få personer i produksjonen, og er helt avhengi av at disse er friske og raske. SRT Marketing har gjort en avtale med Knøtthølet Production om å filme alle runder for Rallycross Junior Cup.

Hvorfor publisere før vi er helt i mål? Fordi at dere som skal kjøre Juniorcup-RX 2017 kan vise til denne artikkelen, ovenfor deres sponsorer. Noe som igjen kan "lette på kronene" slik at dere får personlige sponsorer siden dere er med i et bra produkt og vil få god publisitet.

Hvis dere utøvere bruker dette riktig, kan det kanskje være mulig å få inn noen ekstra kroner i deres sponsor budsjett. Det er viktig at dere alle deler denne siden, og vår felles Facebook side slik at vi får flest mulig følgere i fremtiden. Når våre offisielle partnere på Juniorcup-RX er fornøyd vil dette bidra til at vi kan holde liv i prosjektet i flere år fremover. Vårt fokus har vært at alle skal komme på TV og nevnes med navn siden dette er en rekruteringsklasse.

Link til TV-Sendinger!

VIKTIG INFO TIL DELTAGERE / FORESATTE!

Dette bilde ble tatt på første runde i Grenland Motorsenter i fjor. Noen førere har gått opp i andre klasser, men nye kommer også til i år (nytt bilde vil bli tatt på Gardermoen, se lengere ned i saken). Vi trenger tips og info om alle som skal kjøre i Rallycross Junior Cup 2017. Det er viktig at våre førerprofiler er oppdaterte til en hver tid slik at våres felles partnere og deres personlige sponsorer kan bruke denne siden til å lese mer om nettopp deg!

Vi har også planer om å lage noe trykksaker til Juniorcup-RX profilering, derfor er det veldig viktig at de som skal kjøre melder sin interesse. Vi kommer også til å lage en "media-manual" som blir et viktig verktøy til hvordan dere kan bruke denne siden til deres eget beste ovenfor sponsorer, media og fans. Se nøye i deres førerprofiler og dersom noe mangler, gi beskjed!

Alle får også sin personlige sponsorplass gratis. Vi må ha tilsendt logo fra en utvalgt sponsor fra hver utøver. Se eksempel lagt inn i Helene Hvaal sin førerprofil. Det er utøverens eget ansvar å sende oss logo og bilder, samt oppdateringer som skal inn i deres førerprofil. Vårt mål er at flest mulig skal besøke nettopp din førerprofil.

Vi har også samlet alle TV-Sendinger i en egen DVD (+ noe bonus materialet) som er solgt for 99,- kroner siden desember. Dette er absolutt noe dere utøvere burde kjøpt og gitt til deres sponsorer, det er fortsatt mulig å bestille DVD fra 2016.

Dersom deres sponsorer ser at Juniorcup-RX utøvere får mye profilering og omtale er det lettere og få med seg sponsorer i fremtiden (dette er bare et tips fra en som har jobbet med sponsorer i 15 år).

Vi ønsker at alle førerer stiller i kjøredress på nytt "lagbilde 2017" på Gardermoen Motorpark søndag 7. mai kl 11.00 ("i kirketiden") på startplata.

For mer info, kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.